Apartament Pedrell

En aquest projecte actualitzem un àtic construït en 1976 de 35m2 amb 2 magnífiques vistes al parc natural de font d’en Fargas, en una casa actual, àmplia i acollidora d’estil contemporani.

Canvi interessant que apreciarà quan llisquis la pròxima animació.

El nostre objectiu era dissenyar espais amplis, potenciar la llum natural i una circulació més fluïda i còmoda, potenciar la llum natural en els espais interiors, amb una obertura en la partició amb blocs de vidre transparents.

Que podeu veure en les següents imatges:

Accions realitzades
  • Enderrocar tres particions per aconseguir espais més amplis i més brillants.

  • Construïm una cuina oberta per aprofitar la llum natural i una distribució més informal i sociable.

  • Es construeix una partició creant un vestidor íntim a través del qual es pot accedir a un bany acollidor.

  • Paviments ceràmics per delimitar l’espai de la cuina sense perdre el concepte d’espai obert.

  • Construcció d’obertures en blocs de vidre per aprofitar la llum natural a la zona de vestidor.

Característiques de l'espai
  • Mini plantes amb espais oberts.

  • Disseny de llum, espais lluminosos que no angoixes

  • Es potencia la fluïdesa i l’horitzontalitat entre els diferents espais.

  • Utilitzo formes senzilles, netes i lineals.

  • Elements i estructures es mostren com a part de la decoració.

  • Inclou elements d’estil industrial.

  • Es combinen materials de línies marcades, en tons neutres

Materials estructurals
  • Planta de l’estudi de parquet laminat de trànsit comercial acabat amb textura de fusta de roure.

  • Utilitzar a la cuina de paviments ceràmics per delimitar espais sense perdre el concepte d’espai obert.

  • Tancaments blancs que no destaquen en la decoració.

  • Safata de ceràmica i plat de dutxa amb textura pissarra en dos tons.

  • Sostres de guix en dos nivells delimitar els espais mitjançant la retenció del concepte obert

Detalls decoratius
  • Mobles de cuina en forma d’U en color de pedra per a que coincideixi amb el color de les parets de l’estudi, amb un petit bar amb mobles d’accés doble.

  • Superfície de treball en SILESTONE gris exposició acabat en punt rodó per evitar tensions en la circulació de la petita pala.

  • En el bany destaquen els sanitaris amb línies rectes, en parets de textura pissarra en crema

  • Plat de dutxa i paviment amb textura de pissarra negra per simular la continuïtat creen sentit de l’amplitud.

Descubre más acerca de cómo puedo ayudarte accediendo a mis servicios de interiorismo y decoración para hogares y empresas, calcula tu presupuesto de forma rápida y sencilla, contrata mis servicios de forma fácil y cómoda a través de mi tienda online o déjate inspirar visitando mi blog, El rincón de Mar.

Contáctame

¿Tienes alguna duda?

 

Si necesitas más información o primero quieres que nos conozcamos y saber de primera mano cómo trabajo, puedes contactar conmigo mediante el siguiente formulario, por teléfono, correo electrónico o visitarme en mi estudio en Barcelona

También puedes visitarme en mis redes sociales y dejarte inspirar por las publicaciones de mis proyectos.