Clínica veterinaria de Ramón Albó

Clínica veterinaria de Ramón Albó

Diferent i bonic projecte de disseny que ens van encarregar per a transformar 2 locals comercials situats al carrer Ramón Albo 63 de Barcelona en una preciosa clínica veterinària, diàfana i moderna.

Un canvi podreu apreciar en lliscar la següent animació

Clínica veterinaria de Ramón Albó - Antes de la reforma Clínica veterinaria de Ramón Albó - Después de la reforma
Clínica veterinaria de Ramón Albó - Antes de la reforma Clínica veterinaria de Ramón Albó - Después de la reforma
El disseny presentat va ser desenvolupar una clínica diferent a les de la competència, que el client tingui una experiència única durant la seva visita i que els empleats se sentin còmodes i confortables.

 

Accions realitzades
  • Ampliar els accessos de llum natural que donen al pati posterior per a potenciar la llum i l’ús del mateix per els clients.
  • Eliminar totes les barreres arquitectòniques possibles.
  • Eliminar la diferència d’alçada entre paviments de tots dos locals perquè quedin en un sol nivell.
  • Divisòries de vidre per a separar els nous espais i sales deixant veure els espais entre si.
  • Es recupera l’ànima i la vida del pati posterior amb un accés públic per a gaudir els dies buidats com a sala d’espera.
  • Apostem per el blanc pel seu significat de puresa, higiene, neteja i per la capacitat de transmetre tranquil·litat i lluminositat als espais.
  • Ressaltem els espais d’interès amb tocs de blau associat als serveis sanitaris.
Característiques de l'espai
  • Evitar sobrecarregar els espais amb excessiva decoració.
  • Incloure tots els serveis necessaris d’una clínica veterinària en un espai d’aquestes dimensions.
  • S’utilitzen línies rectes de traç net.

    Es potencia la llum natural i es posa l’accent principalment en la il·luminació puntual de les zones de treball.

  • Superfícies fàcils de netejar i altament higièniques.
Materials estructurals
  • Envans divisoris en vidre transparent de paviment a sostre per a permetre la vista de tots els espais des de l’exterior i potenciar la llum natural.
  • Portes correderes de vidre transparent.
  • Anivellat de paviment entre locals revestit amb ceràmica gris, creant un espai neutre i ampli.
  • Anivellat d’un gran desnivell en el paviment del pati posterior de la finca.
  • Descobrim el tocho de les parets del pati i façana.
  • Construcció de jardineres arran de terra per a plantes enfiladisses i decoratives
  • Parets enguixades i pintades.
  • Substituïm els tancaments i rètols.
Detalls decoratius
  • Mobiliari i utensilis sanitaris segons normativa en acer.

  • Mobiliari dels quiròfans i zona comercial amb panells fenòlics en blanc per a potenciar la llum, un aspecte altament higiènic i lleugeresa de l’espai.

  • Recepció amb panells fenòlics blaus destacant l’espai de recepció sense perdre el concepte obert i fluïdesa del local.

  • Il·luminació general encastada en el sostre i puntual d’intensitat regulable en gàbies, i zones de treball com a reforç.

  • Plantació de plantes enfiladisses que amb el temps cobriran el tocho per a potenciar el caràcter natural de la clínica.

  • Decoració de vidreres divisories amb vinils de motius de fauna animal en blanc per a donar intimitat entre els espais.

  • Decoració dels aparadors amb vinils de mascotes que facin de reclam publicitari.

Coneix més sobre la meva feina visitant els meus projectes d’interiorisme  o si ho prefereixes, deixa’t inspirar pels articles del meu  blog. 
Coneix més sobre la meva feina i visita els meus projectes d’interiorisme.

O si ho prefereixes, deixa’t inspirar pels articles del meu  blog.

Necessites un canvi?

 

Comenta’m el projecte que tens en ment i junts convertirem les petites idees en grans solucions.

Pots contactar amb mi mitjançant el següent formulari, per telèfon, correu electrònic o visitar-me al meu estudi a Barcelona

També pots visitar-me a les meves xarxes socials i deixar-te inspirar per les publicacions dels meus projectes.