Cuina a la Plaça Lesseps

En aquest projecte actualitzem una cuina relativament jove de 9m2 amb un bell accés de llum natural, en una cuina moderna i moderna, més espaiosa, ordenada, lluminosa i d’estil minimalista diàfan.

Podeu veure l’abans i el després en la pròxima animació.

La major nota de destacar requisit d’aquesta comissió va ser incloure una taula per a 4 comensals. El nostre objectiu era dissenyar un espai ben utilitzat, ampli, potenciar la llum natural i un ús més funcional i pràctic, cobrint totes les necessitats dels nostres clients.

Podeu veure el resultat en les imatges següents

Accions realitzades
  • Reduïm les columnes de la galeria per permetre més accés a la llum natural.

  • Eliminem la barrera arquitectònica que separa la cuina de la galeria per augmentar l’accés de la llum natural.

  • Transformem la barrera arquitectònica que separa la cuina de la sala per una separació de vidre per permetre l’accés de llum natural a la sala.

  • Potenciem la lluminositat de l’espai a través d’acabats metàl·lics i colors clars.

  • Ajustem la distribució per a un ús més funcional i pràctic sense perdre la capacitat d’emmagatzematge.

  • Fem la major part de l’espai per a un ús més versàtil que inclou una taula de menjador per a 4 persones sense perdre l’àrea de treball i la capacitat d’emmagatzematge.

Característiques de l'espai
  • Recuperem la vida i la força d’aquesta cuina facilitant l’accés a la llum natural.

  • Fomentem els espais lleugers evitant detalls innecessaris que els sobrecarreguin.

  • Potenciem la fluïdesa i l’horitzontalitat entre els diferents espais.

  • Utilitzem formes senzilles, de subtil elegància, netes i lineals.

  • Realça l’amplitud d’espais amagant-lo en la decoració dels elements i les estructures.

  • S’han inclòs elements que milloren la llum brillant.

  • Es fan servir materials suaus de tons clars per evitar contrastos que alteren l’espai.

Materials estructurals
  • Porta de partició i corredissa de vidre Mate que permet el pas de la llum a les zones més fosques de l’interior de la casa conservant la intimitat de l’espai.

  • Tancament d’alumini de la RAL per a que coincideixi amb el color de les parets integrant-la en l’estructura de l’espai sense ressaltar.

  • Terres de marbre brillant per realçar la llum i donar continuïtat visual amb el parquet de la resta de la casa.

  • Nínxols en una de les particions per guanyar amplitud i no renunciar a la capacitat d’emmagatzematge d’alguns mobles.

  • Parets revestida de Neolith i pintades en tons de sorra que potencien la llum i produeixen calidesa d’espai.

Detalls decoratius
  • Mobles blancs amb banyaments per aconseguir la màxima lleugeresa i puresa de l’espai.

  • Superfícies de treball de color sorra que coincideixen amb els elements frontals i estructurals que reforcen el caràcter acollidor.

  • Rentamans de granit de tecnologia avançada per a que coincideixi amb el marbre amb aixeta extensibles i sabó integrat en el taulell cromat.

  • taula de 120×120 amb cama integrada oculta en l’espai d’un calaix en un moble inferior reduït de 35 centímetres.

  • Taula extensible integrada en el mobiliari de color gris per a un ús més pràctic de l’espai i reforçar el caràcter funcional quan està obert.

  • Mural decoratiu a la zona de menjador amb motius naturals que aporta moviment i un toc chic a l’espai que reforça l’aparença càlida i confortable.

Descubre más acerca de cómo puedo ayudarte accediendo a mis servicios de interiorismo y decoración para hogares y empresas, calcula tu presupuesto de forma rápida y sencilla, contrata mis servicios de forma fácil y cómoda a través de mi tienda online o déjate inspirar visitando mi blog, El rincón de Mar.

Contáctame

¿Tienes alguna duda?

 

Si necesitas más información o primero quieres que nos conozcamos y saber de primera mano cómo trabajo, puedes contactar conmigo mediante el siguiente formulario, por teléfono, correo electrónico o visitarme en mi estudio en Barcelona

También puedes visitarme en mis redes sociales y dejarte inspirar por las publicaciones de mis proyectos.