Cuina a la Sagrera

Cuina a la Sagrera

En aquest espai dissenyat ampliem l’estructura d’un petit sobre-àtic de 30m² amb una àmplia terrassa de 45m², per a aconseguir una digna i actual cuina, àmplia i acollidora d’estil retro per a un client al qual li encanta cuinar.

Un canvi podreu apreciar en lliscar la següent animació

Cocina en la Sagrera - Antes de la reforma Cocina en la Sagrera - Después de la reforma
Cocina en la Sagrera - Antes de la reforma Cocina en la Sagrera - Después de la reforma
El nostre objectiu va ser treure la cuina d’un armari i dissenyar cuina més espaiosa, àmplia amb tots els serveis necessaris, amb llum natural i amb un canvi de distribució de l’estudi millorant la circulació i la fluïdesa d’espais.

Podeu veure el resultat  en les següents imatges.

Accions realitzades
  • Reduïm part de la terrassa.

  • Ampliem l’espai destinat al menjador i la nevera.

  • Derribem l’armari d’obra amb cuina integrada en el saló.

  • Cuina oberta al saló per  aprofitar la llum natural.

Característiques de l'espai
  • Recuperem l’ànima i la vida d’aquest estudi de boniques vistes.

  • Dissenyem un espai lluminós i lleuger, evitant detalls innecessaris que els sobrecarreguin.

  • Usem formes senzilles, de subtil elegància, netes i lineals.

  • S’apliquen materials naturals com la fusta i textures de pedra.

Materials estructurals
  • Es construeix una estructura en alumini blanc per a ampliar el menjador i situar la nova cuina.
  • Es folrra amb plaques de guix la paret afectada de l’antiga cuina amb una fornícula decorativa.
  • La zona afectada pels enderrocs es revesteix amb el parquet desmuntat de l’antic menjador.
  • La cuina es revesteix amb ceràmica tipus hidràulica delimitant l’espai sense perdre el concepte d’espai obert.
Detalls decoratius
  • Paviment tipus hidràulic de tons marrons i grisos unin els espais de terrassa i saló.

  • Revestim amb ceramica de textura de  pedra una paret en “L” per a potenciar la llum i calidesa en l’espai.

  • Col·loquem mobles en color fusta envellida amb una superfície de treball i frontal en gris, enllaçant les diferències decoratives de caràcter funcional de l’habitatge i l’estètica rustica de la terrassa.

  • Electrodomèstics i accessoris metàl·lics per a potenciar la llum natural i l’amplitud.

  • Pintem la paret del saló en colors pedra per a ressaltar la fornícula i la taula d’estructura blanca i vidre

Coneix més sobre la meva feina visitant els meus projectes d’interiorisme  o si ho prefereixes, deixa’t inspirar pels articles del meu  blog. 

Coneix més sobre la meva feina i visita els meus projectes d’interiorisme.

O si ho prefereixes, deixa’t inspirar pels articles del meu blog.

Necessites un canvi?

 

Comenta’m el projecte que tens en ment i junts convertirem les petites idees en grans solucions.

Pots contactar amb mi mitjançant el següent formulari, per telèfon, correu electrònic o visitar-me al meu estudi a Barcelona

També pots visitar-me a les meves xarxes socials i deixar-te inspirar per les publicacions dels meus projectes.