Habitatge al carrer València

En aquesta Comissió de disseny d’interiors actualitzem un apartament de 70m2 de més de 40 anys sense reformar, en una casa, ampli i acollidor estil modern

Un canvi que es pot apreciar al lliscar la pròxima animació

El nostre objectiu era dissenyar espais neutres i potenciar la llum natural per combinar visualment i harmoniosament tots els espais que es diferenciaran dels seus mobles.

Podeu veure la galeria completa a continuació.

Accions realitzades
  • Ens unim a les 2 sales que treuen la fusteria que la divideix.

  • Connectem la galeria amb la cuina.

  • Unifiquem els espais amb el mateix paviment en tots els espais.

  • Nova distribució més funcional per a bany i cuina.

  • Mobles lleugers de fusta a to amb esquitxades de color per personalitzar i diferenciar espais.

Característiques de l'espai
  • Potenciem la llum natural de totes les estances.

  • Promovem espais lleugers evitant detalls innecessaris que els sobrecarreguin.

  • Potenciem la fluïdesa i l’horitzontalitat entre els diferents espais.

  • Utilitzem formes senzilles, d’elegància subtil, netes i lineals.

  • Tant els elements estructurals com els tancaments s’integren en l’estructura.

Materials estructurals
  • Suavitzem les parets que estan pintades de blanc per realçar la llum natural.

  • Terra de porcellana deniera en tons grisos de formigó.

  • Portes lacades en blanc per no delimitar el camí visual.

  • Tancaments d’alumini blanc per a un pas visual més ampli i lluminós.

  • Personalitzem el bany amb ceràmiques decoratives en blanc decape.

  • Potenciem la llum de la cuina amb ceràmica blanca per ressaltar els mobles blancs amb vena grisa i marbre negre.

Detalls decoratius

  • Mobiliari amb línies rectes molt marcades en tons cendra combinats amb reminiscències blanques de decoracions nòrdiques o escandinaves barrejades amb el minimalisme d’avui.

  • Marquem l’entrada principal amb un armari de color vermell que li dóna molta personalitat a l’espai.

  • Les habitacions infantils es combinen amb tons ataronjats, per donar un aire més casual.

  • Al bany s’instal·la un moble de roure per realçar la calidesa de l’espasme.

  • A la cuina hi ha una bonica taula de vidre vermell, que coincideix amb els accessoris de la taulell de la propietat.

Descobreix més sobre com puc ajudar-te accedint als meus serveis d'interiorisme i decoració per a llars i empreses, calcula el teu pressupost de manera senzilla i ràpida, contractant els meus serveis còmoda i fàcilment a la meva botiga online o deixa't inspirar visitant el meu blog, El racó de la Mar.

Descobreix com més et puc ajudar:

Contacta'm

Tens alguna pregunta?

 

Si necessites més informació o primer prefereixes que ens coneguem i saber de primera mà com treballo, pots contactar amb mi a través del següent formulari, per telèfon, correu electrònic o visitant-me al meu estudi de Barcelona

També pots visitar-me a les meves xarxes socials i inspirar-te amb els meus projectes publicats.