Masia Port de la Selva

Masia Port de la Selva

Aquest és un entranyable projecte en el qual vaig poder dissenyar diversos espais d’una casa de la zona de Port de la Selva amb una decoració Rustico Moderna. Entranyable ja que va ser el meu primer projecte com a principal interiorista.

Se’ns va encarregar modernitzar diferents espais de doble altura, conservant l’aspecte rustico de l’habitatge en els quals es poguessin crear espais on es poguessin exposar obres d’art i que combinessin amb mobles moderns.

A més, es va voler destinar un espai per a una biblioteca que albergue una petita selecció de llibres de valor per al propietari.

El resultat el podeu veure en les següents imatges.

Accions realitzades
  • Sanejem els espais per recuperar les biguetes i els elements estructurals deixant-los a la vista
  • Es respecta la pedra natural que divideix la sala del menjador.
  • Es creen dues sales amb xemeneies i sofàs d'obra deixant el menjador a la zona central, creant un efecte mirall a través del menjador.

    .

  • S’actualitza el bany de cortesia.

  • A la banda on el sostre és més alt es construeix una doble alçada per destinar-la a la biblioteca

Característiques de l'espai
  • Recuperem l'ànima i la vida d'aquesta antiga vivenda.
  • Fomentem espais lleugers, evitant detalls innecessaris que els sobrecarreguen.
  • Es potencia la fluïdesa i horitzontalitat entre els diferents espais.
  • Fem servir formes senzilles, de subtil elegància, netes i lineals.
  • Es mostren com a part de la decoració dels elements i les estructures.
  • S'han inclòs elements d'estil industrial.
  • Es respecta la paret de pedra natural.
Materials estructurals
  • Combinem materials naturals amb uns altres d’estil industrial.

  • Punts de llum puntuals per a potenciar ombres i l’aspecte acollidor dels ambients.

  • Paviment dels espais intervinguts unificats per ceràmica de fang.

  • Les biguetes es ressalten amb el blanc del sostre de revoltons.

  • Les xemeneies es revesteixen en forja i pedra natural.

  • Es construeixen bancs d’obra en tots dos costats de les sales.

  • Es construeix en forja negra un passamà que uneix amb boniques peces verticals el sostre amb el paviment de l’espai de la biblioteca.

  • Bany enrajolat a mitja alçada per a protegir les zones d’aigua i seguir l’estètica dels altres espais.

Detalls decoratius
  • Mantenim totes les parets en blanc per a poder destacar tots els elements decoratius.

 

  • Els bancs es converteixen en sofàs amb bonics coixins ivori.

 

  • Mesa de fusta natural amb unes modernes butaques ivori presidint la sala principal.

 

  • Cobrim amb catifes de color pedra amb tons groc i blau el paviment de fang de les sales per a fer més acollidor l’espai i ressaltar els quadres i escultures exposats en la zona de xemeneia.

 

  • Mobles de la biblioteca en fusta negra per a diferenciar els espais.

 

  • Condícia revestida en tons de pedra acabada amb una ceràmica de color cuir que li dóna més personalitat per a destacar el sobre de fusta natural amb el bol blanc del rentamans.

Coneix més sobre el meu treball visitant els meus.projectes d’interiorisme  o si ho prefereixes, deixat inspirar per els articles del meu blog. 

 

Coneix més sobre el meu treball i visita els meus  projectes d’interiorisme.

 

O si ho prefereixes, deixa’t inspirar pels articles del meu blog.

 

Necesites un canvi?

 

Comenta’m el projecte que tens en ment i junts convertirem les petites idees en grans solucions.

Pots contactar amb mi mitjançant el següent formulari, per telèfon, correu electrònic o visitar-me en el meu estudi a Barcelona

També pots visitar-me en les meves xarxes socials i deixar-te inspirar per les publicacions dels meus projectes.