Vestíbul al carrer de Muntaner

En aquest projecte hem actualitzat un vestíbul de una entiga comunitat dels anys 80 donant-li un aire més refrescant i lleuger d’estil modern.

A continuació es pot veure l’abans i el després de la reforma lliscant sobre la imatge.

El nostre objectiu era canviar la ubicació de la recepció, fer un doble accés per a una millor circulació d’accés a la zona d’escales o rampa dissenyant un espai més ampli, ordenat i confortable.

El resultat es pot veure a la galeria següent.

Accions realitzades
  • Hem canviat la ubicació de la recepció.

  • Hem canviat la ubicació de les bústies de correu incrustant-les al mur més a prop de l’ascensor.

  • Reconstruïm la rampa segons la normativa vigent.

  • Les vidrieres i portes d’accés són reemplaçades.

  • Canviem els revestiments de l’espai.

  • Incloem elements naturals.

Característiques de l'espai
  • Recuperem la vida i frescor d’aquest senyorial i espaiós vestíbul.
  • Dissenyem un espai lluminós i ampli, evitant detalls innecessaris que els sobrecarreguin.
  • Utilitzem formes senzilles, d’elegància subtil, netes i lineals.
  • S’apliquen materials naturals com la fusta i les textura de pedra marmolejada.
  • Apostem per tonalitats clares que donen moviment a l’espai que potencien la llum natural i les acollidores ombres nocturnes.
Materials estructurals
  • Es construeix una nova rampa i escales.

  • El revestiment de fusta i moqueta s’extreu de les parets

  • Els sostres de plaques de guix amb  il·luminació encastada

  • El separador del vestíbul està actualitzat a l’escala comunitària per reforçar el caràcter natural de l’espai.

  • L’ampli accés central es canvia per dos accessos, un directe a consergeria i un més proper al porter electrònic per accedir directament a una rampa còmoda i ampla fins l’assensor.

Detalls decoratius
  • Revestim el paviment amb marbre fosc destacant els graons en blanc.
  • Les baranes de seguretat tubular s’instal·len en acer inoxidable.
  • Revestim la porta d’accés al garatge en roure decape per a que coincideixi amb el taulell de consergeria.
  • Les parets es pinten en tons pedra i ivori.
  • Il·luminació extrplana en blanc integrada al sostre.
  • Reforcem l’aparença refrescant, natural i orgànica amb una preciosa palmera amb un magnific test decoratiu que fa que l’espai sigui més acollidor i aixì també donar més intimitat a l’espai de recepció.

Descobreix més sobre com puc ajudar-te accedint als meus serveis d'interiorisme i decoració per a llars i empreses, calcula el teu pressupost de manera senzilla i ràpida, contractant els meus serveis còmoda i fàcilment a la meva botiga online o deixa't inspirar visitant el meu blog, El racó de la Mar.

Descobreix com més et puc ajudar:

Contacta'm

Tens alguna pregunta?

 

Si necessites més informació o primer prefereixes que ens coneguem i saber de primera mà com treballo, pots contactar amb mi a través del següent formulari, per telèfon, correu electrònic o visitant-me al meu estudi de Barcelona

També pots visitar-me a les meves xarxes socials i inspirar-te amb els meus projectes publicats.